Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Més informació a l'Avís Legal, apartat Reserva de cookies. acceptar

Història de l’empresa

Passat

L’any 1982 va néixer a Granollers una petita empresa embotelladora de vins de taula, de la ma d’Esteve Pascal. Eren temps en els que vins a granel i garrafes de vi estaven a l’ordre del dia.

Poc després, l’empresa comença a embotellar vi de taula de qualitat en format d’ampolla, primer en ampolles de 1 litre i finalment en ampolles de 0,75 cl. Aquests vins eren i són encara actualment destinats al sector de l’hosteleria.

L’any 1993 Las Tinas va obrir una petita botiga especialitzada en la venda de vins a granel, que amb el temps s’ha anat convertint amb un establiment on es poden trobar vins, caves i licors de totes marques i procedències. Paral·lelament l’activitat envasadora de vins de taula no s’ha deixat de fer mai, encara que l’externelització d’algunes lineas d’embotellats s’hagin dut a fer a la Rioja o a Tarragona.

Present

Actualment l’empresa es troba en un procés de renovació tan pel que fa als seus embotellats com pel que fa a les seves instal·lacions.

Recentment durant els anys 2008 i 2009 l'empresa ha desenvolupat una important reforma en el seu local, fent pràcticament tot el celler nou.

Futur

La sortida actual que té el vi de taula radica en la qualitat. Aquest serà doncs, el camí que seguirà l’empresa pel que fa a la seva linea d’embotellats. Per altre banda l’empresa té previst modernitzar i actualitzar encara més la seva botiga especialitzada, amb noves referències, organitzant cursos de cata, promovent el consum del vi amb més serveis, etc,...