Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Més informació a l'Avís Legal, apartat Reserva de cookies. acceptar

Baileys Original 70 Cl.

12,85 €
Impostos inclosos
Quantitat
Disponible

  • Política de seguretat (consulta el nostre avís legal) Política de seguretat (consulta el nostre avís legal)
  • Política d'enviaments (consultar l'apartat política de transport) Política d'enviaments (consultar l'apartat política de transport)
  • Transport gratuït al Vallès Oriental per compres superiors a 50 € Transport gratuït al Vallès Oriental per compres superiors a 50 €
  • Política de devolucions  (consultar l'apartat termes i condicions d'ús) Política de devolucions (consultar l'apartat termes i condicions d'ús)

L'equilibri perfecte entre el Whisky Irlandès vell i la nata Irlandesa fresca, amb un toc de cacau i vainilla. En el nostre licor original Irish Crem només utilitzem els millors ingredients. Obtenim el nostre whisky Irlandès de diverses destil·leries de prestigi, com la famosa Old Bushmills Distillery, situada al comtat d'Antrim. El whisky complementa a la riquesa i intensitat de la nata Irtlandesa fresca, el cacau i la celestial vainilla que componen la nostre fòrmula secreta. Junts creen una experiència gustativa guardonada amb múltiples premis perquè la gaudeixis. Creiem que hem de mantenir-nos fidels a les nostres arrels, de manera que cada Baileys es fabrica i embotella exclusivament a Irlanda.