Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Més informació a l'Avís Legal, apartat Reserva de cookies. acceptar

Bag in Box Sangria 10 Lit

25,00 €
Impostos inclosos

La Sangria Wineintube es presenta en format bag in box 10 litres. Aquest envas preserva de la llum i el manté en perfectes condicions fins 8 setmanes després de la seva primera consumició. A més, ajuda a conservar el fred una vegada s’extreu de la nevera ja que presenta una paret alumínica en l’interior per conservar la seva correcta temperatura de servei.

Quantitat
Disponible

  • Política de seguretat (consulta el nostre avís legal) Política de seguretat (consulta el nostre avís legal)
  • Política d'enviaments (consultar l'apartat política de transport) Política d'enviaments (consultar l'apartat política de transport)
  • Transport gratuït al Vallès Oriental per compres superiors a 50 € Transport gratuït al Vallès Oriental per compres superiors a 50 €
  • Política de devolucions  (consultar l'apartat termes i condicions d'ús) Política de devolucions (consultar l'apartat termes i condicions d'ús)

La Sangria Wineintube és una sangria que s’elabora a partir de la varietat Tempranillo. Dona elegancia en la seva expressió i busca no deixar indiferent al consumidor. Les seves propietats més destacades són la seva potencia d’amplitud al paladar que destaca el vi tempranillo base, així com el seu caràcter glamurós. En boca ens dona una barreja de sabors cítrics i tropicals sumament potents que, combinats amb vi Tempranillo, aconsegueixen una beguda amb perfil de cocktail i marcats atributs de sobrietat.