Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Més informació a l'Avís Legal, apartat Reserva de cookies. acceptar

Viñas del Vero Roble

5,40 €
Impostos inclosos

Varietats: Cabernet Sauvignon i Merlot.

Vinyes: Pueyed i Herminio a les proximitats del Riu Vero.

Criança: 4 mesos en bótes de roure americà.

Nota de tast: Un atractiu color granat amb rivet violaci denota la joventut d´aquest vi. Les seves aromes són expressives, amb records de fruita negra, prunes prunes i nabius. A la boca el seu pas és molt amable, concerta complexitat que no passa inadvertida i un agradable sabor que ens deixa un prolongat record. Un vi per a tot moment, que satisfà els nostres sentits i amb què ens sentirem molt còmodes durant la seva degustació i consum.

Suggeriments de servei: És un vi que es pot gaudir prenent-ho sol o amb tota mena d'entrants, carns, plats lleugers i peixos, sempre servit a una temperatura entre 13 i 15ºC.

Quantitat
Disponible

  • Política de seguretat (consulta el nostre avís legal) Política de seguretat (consulta el nostre avís legal)
  • Política d'enviaments (consultar l'apartat política de transport) Política d'enviaments (consultar l'apartat política de transport)
  • Transport gratuït al Vallès Oriental per compres superiors a 50 € Transport gratuït al Vallès Oriental per compres superiors a 50 €
  • Política de devolucions  (consultar l'apartat termes i condicions d'ús) Política de devolucions (consultar l'apartat termes i condicions d'ús)

Nota de tast: Aquest Negre presenta un atractiu color vermell cirera amb reflexos violacis propis de la seva joventut. Té un nas suggestiva i complexa, amb notes de sotabosc i fruitetes del bosc (grosella, esbarzer) amb elegants matisos florals (violeta) i indicis de vainilla. Saborós en boca, suau i ben estructurat (José Ferrer, Viñas del Vero). Temperatura òptima de servei entre els 14 i 16ºC. És un vi per gaudir amb tot tipus d'entrants, carns, plats lleugers i peixos amb salsa.

Especificacions

Tipus
Vi negre
Anyada
2020
Denominació d'origen
Somontano