Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Més informació a l'Avís Legal, apartat Reserva de cookies. acceptar
Categories
Tranport gratuït de vins al Vallès Oriental

Vins D.O. Alella

De la vinya d'Alella, se'n poden dir moltes coses, com ho justificaria la llarga história referida a l'extraordinari procés de modernització recent, ...

De la vinya d'Alella, se'n poden dir moltes coses, com ho justificaria la llarga história referida a l'extraordinari procés de modernització recent, però possiblement a l'hora actual cal destacar, sobretot, el fet que és una vinya urbana. I, malgrat això, segueix viva, exemplar, ordenada, transformant any darrera any sol, aigua, terra i treball en un producte llumin?s i seductor com és el vi d'Alella. I si per ubicació és una vinya urbana, per identitat i vocació es pot dir que és la vinya del Maresme.

Els vins alellencs, més que cap altre, estan encastats en la tradició de la taula barcelonina de sempre, però principalment d'aquella Barcelona renaixent i inquieta que, a comen?aments de segle, va posar les bases a la gran Barcelona d'avui. Aquella ciutat, aquella época i aquells homes varen ser sensibles al prestigi indiscutible del vi d'Alella i el van incorporar, en certa manera, a la simbologia del moment i de la ciutat.

Disculpeu les molèsties.

Torneu a cercar-ho