Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Més informació a l'Avís Legal, apartat Reserva de cookies. acceptar
Categories
Tranport gratuït de vins al Vallès Oriental

Nous articles

Nous articles

Vins D.O. Bierzo

El Bierzo és una regió natural espanyola situada al norooeste de la província de Lleó, a la comunitat autònoma de Castella i Lleó. Amb 2.954,28 ...

El Bierzo és una regió natural espanyola situada al norooeste de la província de Lleó, a la comunitat autònoma de Castella i Lleó. Amb 2.954,28 km2, cobreix el 18% de la superfície Provincial. Geogràficament limita amb les províncies d'Orense, Lugo, Astúries, i amb les següents zones lleoneses: La Muntanya (Murias de Parets i Laciana), La Cabrera i la Meseta, sent per tant una zona de transició entre Galícia, Lleó i Astúries.

La zona de producció dels vins emparats per aquesta Denominació d'Origen està constituïda pels terrenys ubicats en els termes municipals que el Consell Regulador considera aptes per a la producció de raïm. El Bierzo és un conjunt de petites valls a la zona muntanyenca i una àmplia i plana depressió, el baix Bierzo, que configuraran els tipus de cultiu.

Del Bierzo té un microclima molt especial, molt adequat als cultius de la zona. Un clima suau, benigne, més aviat temperat regulat per certa humitat, tot això es deu sens dubte al fet que Bierzo està situat en una vall.

Filtres actius