Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Més informació a l'Avís Legal, apartat Reserva de cookies. acceptar

Bruberry

10,90 €
Impostos inclosos
Quantitat
Disponible

  • Política de seguretat (consulta el nostre avís legal) Política de seguretat (consulta el nostre avís legal)
  • Política d'enviaments (consultar l'apartat política de transport) Política d'enviaments (consultar l'apartat política de transport)
  • Transport gratuït al Vallès Oriental per compres superiors a 50 € Transport gratuït al Vallès Oriental per compres superiors a 50 €
  • Política de devolucions  (consultar l'apartat termes i condicions d'ús) Política de devolucions (consultar l'apartat termes i condicions d'ús)

Nota de tast: Bruberry és la naturalitat en el vi. Vinyes velles. Mínima intervenció en els processos d'elaboració i criança en què només una petita part té un breu contacte amb bótes de segon i tercer any. Subtilesa i autenticitat.Textures de vellut i de setí, gelatina de gerd i grosella al negre, fruita blanca amb fons tropical en el blanc. Pulcres i elegants, Bruberry tanca el cercle entre els vins d'abans i el futur del vino.Uvas procedents de vinyes de 20 a 50 anys d'edat, plantades en vessants d'alta a les elevacions de 300 a 700 metres, davant de tot aquest i sud-est. 2/3 parts del most fermentar i es van criar en tines de ciment, la resta es va criar en bótes grans de roure francès durant 5 mesos. Profunditat de color carmesí, clar i brillant. Naturalitat, tocs de roses marcides i fruites silvestres de color vermell, equilibrat amb notes d'espècies suaus. Gran intensitat. Aromes terrosos i fresc amb herbes herba i Provença .En el paladar estructures de la seda. Grosella i gerd gelees. Mores, nabius i baies. Petjades net que el tresor de l'elegància, dominat a la boca per una frescor permanent.

Maridatge: Arrossos, carn de porc, embotit cuit, peixos de platja.

Especificacions

Tipus
Vi negre
Denominació d'origen
Montsant