Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Més informació a l'Avís Legal, apartat Reserva de cookies. acceptar
Categories
Tranport gratuït de vins al Vallès Oriental

Vins D.O. Montsant

Des de l’inici de la història, a les terres de la DO Montsant han conviscut amb harmonia l’activitat humana i el respecte a l’entorn. Fins i tot en ...

Des de l’inici de la història, a les terres de la DO Montsant han conviscut amb harmonia l’activitat humana i el respecte a l’entorn. Fins i tot en l’àmbit espiritual perquè la serra del Montsant ha estat, i en certa manera encara és, refugi de persones que han conreat la dimensió espiritual de les seves vides. Com els eremites que, fent honor al nom de la serra, l’han poblat des del segle XII.

Els romans ja elaboraven vins en aquesta terra, els monjos cartoixans en van impulsar el conreu a tota la comarca i en el segle XIX els vins de la terra de Montsant aconseguien reconeixements a les exposicions universals, arreu del món.

La DO Montsant és una terra on el paisatge i el vi han anat de la mà al llarg dels segles i on fins i tot les vinyes velles, cuidades com autèntics tresors, tenen Història amb majúscules. Una Història que, amb empenta i entusiasme renovat, camina cap al futur.

Filtres actius